nasa tv
HomeПрофит

Профит

Проектот ПРОФИТ е емисија за бизнис и економија и во медиумскиот простор нуди решенија веќе 8 сезона по ред.

Досега се реализирани над 800 емисии со над 3000 гости.

Новинарката м-р Марија Георгиевска и нејзините гости даваат одговори на актуелни прашања од областа на економијата, бизнисот, претприемништвото и законските решенија за спроведување на истите. Гостите во ПРОФИТ се успешни бизнисмени, менаџери, професори, консултанти, стручни лица кои дебатираат за дејностите во кои работат, за успесите на нивните компании и нудат предлози и решенија за подобрување на економската состојба во секторите.

Проектот ПРОФИТ кој е уникатен и за жал единствен на пазарот од овој вид, секојдневно поттикнува млади луѓе да се приклучат со идеја за отворање на нов бизнис.

Гости во ПРОФИТ до сега се многу значајни личности и компании од бизнис секторот кои се и наша поддршка: „Атлантик“, „Кожувчанка“, „Адора“, „Јока“, „Бучен козјак“, „Еуроимпекс“, „Бовин“, „Здравје Радово“ , „Раде Кончар –ТЕП“, и многу други, што може да се погледне на следниoт линк:

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

Термини на емитување:

 

Ден Премиера Прва реприза Втора

реприза

Трета

реприза

Времетраење во минути
Понеделник 14:30 60
Вторник 12:40 60
Среда 14:30 60
Четврток 20:20 14:20 60
Петок 20:20 60
Сабота  

15:30

60
Недела 12:30 60

Новинарката м-р Марија Георгиевска и нејзините гости даваат одговори на актуелни прашања од областа на економијата, бизнисот, претприемништвото и законските решенија за спроведување на истите. Гостите во ПРОФИТ се успешни бизнисмени, менаџери, професори, консултанти, стручни лица кои дебатираат за дејностите во кои работат, за успесите на нивните компании и нудат предлози и решенија за подобрување на економската состојба во секторите.

Новинарката м-р Марија Георгиевска и нејзините гости даваат одговори на актуелни прашања од областа на економијата, бизнисот, претприемништвото и законските решенија за спроведување на истите. Гостите во ПРОФИТ се успешни бизнисмени, менаџери, професори, консултанти, стручни лица кои дебатираат за дејностите во кои работат, за успесите на нивните компании и нудат предлози и решенија за подобрување на економската состојба во секторите.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.