Home Забавна Помагачот
Јас го сакам Скопје. Со сите негови мани и убавини. Но најубавото нешто во мојов град е градскиот парк. А таму пак, постои кајакарскиот...
Денес сум спремен за кајак! КАЈАКАРИШТЕ на мајка! Отидов да ги видам. Да им помогнам. Да однесам некој кајак до езерце, да потрчам на трим...
Секој може да се потруди да работи се’ што може. И да биде најдобар во тоа што го знае. Колку малку ни треба да...
Се родив. Прилично долго време по Првата светска војна. Прилично долго и пред Третата светска војна. Во најдолгиот месец од годината. На вториден Божик. Познавам...

Последни написи

LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE