Home Забавна Марјан Георгијевски - LIVE
Еј, да имаш стендап во Минхен? Кога ќе ме праша некој, како помина со “ нашите ” во Минхен, им велам. Како да си кај...
https://youtu.be/rUYwtFPV_88 Германија била една од “ најхејт ” земји. Не е точно. Толку имам да кажам. Се шеташ и се ти е океј, организирано. Дали се...
https://youtu.be/aLRzM8zNArQ Ех кои патетични плачковци сме ние... Така се создаде и претстава која се играше сто пати ( и со бројка 100 ) на сцената на...
https://youtu.be/JGjc6g6YSnk Не е баш едноставно да се измие колата покрај толку Алфа мажјаци во околината кои ги чуваат колите повеќе од сопствените жени. Ова за мене...

Последни написи

РЕЦЕСИЈАТА ТРОПА НА ВРАТА – ЦЕНАТА ЗА ЗАБАВЕНИОТ ЕКОНОМСКИ РАСТ МОРА ДА СЕ ПЛАТИ

Инвестициите во дигитализација на работењето и процесите во компаниите се неопходни. Компаниите се повеќе чувствуваат притисок и потреба да имплементираат современи ИТ решенија. Дали...

ЗЕЛЕНА ТРАНСФОРМАЦИЈА НА БИЗНИСИТЕ

Воведувањето на „Зелениот план“ со цел постигнување на климатска неутралност до 2050 година,наметнува воведување на промени и ревизија на досегашниот начин на градење на...

ИНТЕРНЕТ И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИ СЕРВИС ЗА РАЗВОЈ НА БИЗНИСИТЕ

Интернетот направи револуција и го промени начинот на кој работат компаниите. Со него се овозможи директно поврзување на организациите кои соработуваат во деловното работење...

ИНТЕГРИРАНИ ТУРИСТИЧКИ ПОНУДИ ПОТЕНЦИЈАЛ ЗА РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ

По прогласувањето на дел од Осоговските планини во 2020 год. и Малешево во 2021 год. за заштитени подрачја, Источниот регион од државата добива нова...

МЕРКИ ЗА СПРАВУВАЊЕ СО ВИСОКА ИНФЛАЦИЈА

Во справувањето со инфлацијата, клучна улога имаат мерките на Народната банка. Таква е состојбата и на светско ниво, улогата на централните банки во справувањето...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE