Home Забавна Марјан Георгијевски - LIVE
https://youtu.be/5qT6LuOFAOE Просторот кој сега е само црна дупка, некогаш беше местото кое ми даде шанса да застанам простум и да кажувам се што ми лежи...
Е тоа е тоа....Така велат луѓето. И ова го доживувам како да го зборуваат за некој друг. Александар и јас снимаме клип во три часот...
Освен театарската сцена има и едно друго место кое е нераскинлив дел од театарскиот живот. Тоа е бифето. Местото кое е романтичниот бункер на...
Едноставно, живееш. Не размислуваш на сите секојдневни, рутински постапки. Се будиш, миеш заби, пиеш кафе, гледаш тв, се убедуваш дека треба да ги фрлиш...

Последни написи

НОВИ ТРЕНДОВИ ВО ЕДУКАТИВНИТЕ ЦЕНТРИ

Eдукативните центри  работат во чекор со новите трендови. Тие наметнуваат креирање на понуда која ќе биде соодветна на барањата на пазарот, а која влијае на...

СИЛНИ МАЛИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ВОДЕНИ ОД БИЗНИС

Малите производители имаат иновативни идеи кои ги преточуваат во бизнис, создавајќи производи кои треба да станат конкурентни на пазарот. Затоа, е значајно да станат  ,,Силни...

КОНСУЛТАНТСКИ МЕТОДИ ЗА НАДМИНУВАЊЕ НА КРИЗА

Кризниот менаџмент е неопходен за да се надминат последиците од кризата.  Затоа, во серијалот емисии, уште една со оваа тема, но со дополнителни ставови,...

КРИЗАТА И МЕНАЏЕРСКИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ

Менаџерските предизвици се големи во време на криза. Кризниот менаџмент треба успешно да се спроведува, за да се надминат проблемите. Бизнис тренерите за менаџерите и сопственици...

ПРИЗНАНИЕ – ПРЕДВОДНИК НА ЦЕЛИТЕ ЗА ОДРЖЛИВ РАЗВОЈ НА МАРИЈА ГЕОРГИЕВСКА УРЕДНИК И ВОДИТЕЛ НА ЕМИСИЈАТА ПРОФИТ

Признанието е доделено за  придонесот, како уредник и водител, за  промовирање и обработка на теми во емисијата Профи Признанието претставува потврда за придонесот кој го дава...
LIVE