Home Забавна Photo Back Stage
Леа Христовска танцува пред фотоапаратот. Креира..Ужива. Детска срамежлива забава . ) Денес Леа е успешен млад голман на ЖРК ВАРДАР. Искуство овековечено за паметење....
https://youtu.be/13UiFW2RmFo Со најмладите е секогаш забавно да се работи. Неодоливите и слатки насмевки остануваат овековечени . Со окото на фотографката Елена Бојаџиеваи нејзината професионална умешност...
Рубенс Муратовски и Сашо Тасевски, актери на сцената а и зад сцената. Овојпат како водители на фудбалски натпревари од Бразилското фудбалско првенство...
PHOTO BACK STAGE е проект на фото и видео сесиии во кој се сублимирани најразлични настани, во најголемиот дел фото сесии. Преку проектот се...

Последни написи

ЕКОНОМСКИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ НА 2021 ГОДИНА

Минатата  година ја одбележа битката за одржување на ликвидноста, обезбедување на финансии, надминување на проблемите со производството, пазарите, конкурентноста, зголемените цени на суровините, зголемените...

„УНИКА“ И „УНИКА ЛАЈФ“ СО НОВИ ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ И УСПЕШНОСТ ВО РАБОТЕЊЕТО

„УНИКА“ АД  Скопје и „УНИКА ЛАЈФ“ АД Скопје  свечено ги отворија новите деловни простории и ја одбележаа успешно завршената деловна година. На свеченоста,во присуство...

СО КОНСУЛТАНТСКА ПОДДРШКА ДО ПОВЕЌЕ ИНВЕСТИЦИИ

Развојот на компаниите треба да биде поддржан од стручни консултантски куќи, кои ќе помагаат да се реализираат успешно процесите во работењето, преку разни активности,...

РАЗВОЈ НА ПРИВАТНИТЕ ПОШТИ И ДОСТАВНИТЕ СЕРВИСИ

Развојот на компаниите од поштенскиот сектор и доставата на пратки се постигнува преку инвестиции во развој, опрема и технологии,зголемување на рангот и квалитетот на...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE