Home Детска Бушави глави
Билјана Драгичевик – Пројковска е една од најимпресивните и најзначајни македонски актерки на 21 век. Омилен соработник на актерите, режисерите, техничкиот персонал на тимовите во...
Гости во оваа емисија: - Симон Трпчевски / пијанист - Ана и Јана Стојановски / актерки - Драган Спасов – Дац / актер - Сашко Коцев / актер Теми...
Гости во оваа емисија: -Никола Давидов / пилот - Александар Ставрев / фудбалски судија - Гаро и Дирјан Тавитјан / музичари - Индира Кастратовик / спортист Теми во емисијата –Што...
Гости во оваа емисија: - Сузана Турунџиева / ТВ водител - Зорица Каракутовска / професор по  хармоника - Сара Мејс / пејачка - Жарко Димоски / актер   Теми во...

Последни написи

ЗЕЛЕНА ТРАНСФОРМАЦИЈА НА БИЗНИСИТЕ

Воведувањето на „Зелениот план“ со цел постигнување на климатска неутралност до 2050 година,наметнува воведување на промени и ревизија на досегашниот начин на градење на...

ИНТЕРНЕТ И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИ СЕРВИС ЗА РАЗВОЈ НА БИЗНИСИТЕ

Интернетот направи револуција и го промени начинот на кој работат компаниите. Со него се овозможи директно поврзување на организациите кои соработуваат во деловното работење...

ИНТЕГРИРАНИ ТУРИСТИЧКИ ПОНУДИ ПОТЕНЦИЈАЛ ЗА РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ

По прогласувањето на дел од Осоговските планини во 2020 год. и Малешево во 2021 год. за заштитени подрачја, Источниот регион од државата добива нова...

МЕРКИ ЗА СПРАВУВАЊЕ СО ВИСОКА ИНФЛАЦИЈА

Во справувањето со инфлацијата, клучна улога имаат мерките на Народната банка. Таква е состојбата и на светско ниво, улогата на централните банки во справувањето...

за ПРОЕКТОТ

ЗГОТВЕНО НАД ОБЛАЦИ со Марија Гегоска . 200 епизоди по 20 минути. Две премиери неделно со 8 репризи неделно. Рецепти од познати филмски сцени. Што е толку слатко во Синема парадизо? ...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE