Home Детска Настани Nova
Генерацијата матуранти 2020, со  прва и единствена виртуелна матурска свеченост. Да, се случи и тоа. Сепак, изминативе неколку месеци нè направија пофлексибилни, поприспособливи и...
Оваа учебна година беше исполнета со предизвици и нови искуства, а нашите осмоодделенци, предводени од нивните учители, секоја една препрека ја дочекаа со отворено...
Успешно завршено петто одделение, една успешна петка за сите храбри научници, истражувачи, спортисти, музичари, сликари,танчери...А, за да се прогласи успех, потребен е огромен труд...
Ден кога се затвора една убава детска бајка и кога се oтвора едно ново поглавје во секој детски живот.Да, тоа е денот кога се...

Последни написи

ПРОФИТ – СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ПОДОБРО ВРАБОТУВАЊЕ И ПОКОНКУРЕНТНИ КОМПАНИИ

Квалитетните стручни кадри се важен фактор за успешно работење на компаниите. Компаниите имаат  проблем со наоѓање стручни кадри подолг временски период, a државата со...

НОВА – Полуматурска церемонија 2022

Убава завршница на еден циклус на образование. Иако, многумина од оваа генерација поминаa низ предизвици, но за признание е дека НОВА како училиште, ги...

НОВА – Матурска церемонија 2022

Соочувајќи се со голема промена, оваа генерација преживеа  4 години. Нема сомнеж, дека се подготвени за  светот што е пред нив, за да го...

НОВА – Свечена завршна церемонија на петто оделение 2022

Некој еднаш рекол: „Се грижиме какво ќе стане детето утре“. Да, заборавивме дека тоа дете е некој денес. Сите родители и наставници вложиле многу...

НОВА –Чао градинка! Здраво училиште ! 2022

„Потребно е едно цело село за да се одгледа дете“, вели една африканска поговорка. Сигурни сме за „селото“ составено од училишна заедница на НОВА,...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE