Home Став
Кои се светски знаменитости? Кои се глобалните вредности? Светот верификувал вредност! Во 90 % од Вашите туристички посети на светските метрополи , во агендата се наогаат...
Првиот Stand up комичар во Македонија, интернет сензација со над 15 милиони прегледи на you tube со над 700 настапи во живо во Македонија, Србија, Хрватска,...
Кич и шунд фрчи на сите страни. Тоа е слушано, гледано, посетено  и тоа се цени. Го создаваат за профит луѓе со ниски страсти...
„Домашните“  се  столбот на економијата – криза ли треба да се сетиме?   Се случи криза, за да се освестиме дека домашните компании и производители се...

Последни написи

LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE