ЅВЕЗДИ И ПРИКАЗНИ

ЗА ДЕЦА И РОДИТЕЛИ

Profi logo

за ПРОЕКТОТ

Како дел од програмата на НАША ТВ е и проектот со наслов „Ѕвезди и приказни“. НАША ТВ и Сузана Турунџиева Ве носат на најволшебното патување во светот на нашите најмали и најмили. Таму каде што е шарено и весело, таму каде што е полно со креативни игри и детски насмевки. Детска емисија која забавува, информира, едуцира, раскажува и прераскажува за минатите времиња. Кон проектот

за СУЗАНА

Сузана Турунџиева е родена 1969 во Битола каде што завршува основно и средно музичко образование, а високото образование го продолжува на Факултетот за музичка уметност во Скопје. Во 1991 година дипломира на отсекот по...
ПРЕМИЕРАРЕПРИЗИ
Понеделник
17:05
Вторник | 07:40
Сабота | 09:30
Среда
17:05
Четврток | 07:40
Недела | 09:30

Времетраење: 30 минути

Новата емисија почнува за:

ЕМИСИИ

за ПРОЕКТОТ

Како дел од програмата на НАША ТВ е и проектот со наслов „Ѕвезди и приказни“. НАША ТВ и Сузана Турунџиева Ве носат на најволшебното патување во светот на нашите најмали и најмили. Таму каде што е шарено и весело, таму каде што е полно со креативни игри и детски насмевки. Детска емисија која забавува, информира, едуцира, раскажува и прераскажува за минатите времиња. Кон проектот
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk