ОРИЕНТ ЕКСПРЕС

ГУРМАНСКО  ИНТЕРВЈУ

Profi logo

за ПРОЕКТОТ

Зоран Ралев. Лежерен . Речит. Дружељубив домакин. Превкусна храна.. Дегустации на вино.. Чамче муабет..Сликовито..Од една до друга станица. Разно разни специјалитети. Искуства од патувања и доживувања. Разно разни приказни. За мириси , за вкусови. Доктори. Научници. Уметници. Гурмани. Неформални доживувања. За народите и културите. 101 епизода по 30 минути. Како за минута поминуваат. Од една до друга станица. Возот поминува. Ориент Експрес. Кон проектот

БИЉАНА МАКСИМОВСКА

Билјана Максимовска го сака Париз. И Париз ја сака Билјана. А што инаку би правела Билјана неколку пати во Париз ако не е така. Помини, замини..пак Билјана во Париз : ) Париз е фантастичен  . Таа вели- Сите кој го знаат Париз или имаат позитивно претчувство пред да одат или прекрасно искуство кога се враќаат дома. Тоа што многу и се допага во Париз, се лугето. Се пие многу вино на секоја трпеза и во секое време и кога се слави и кога е свеченост или обичен...
ПРЕМИЕРАРЕПРИЗИ
Среда
20:30
Четврток | 09:30
Сабота | 10:15
Четврток
19:20
Недела | 10:15
Вторник | 09:30

Времетраење: 30 минути

Новата емисија почнува за:

ЕМИСИИ

за ПРОЕКТОТ

Зоран Ралев. Лежерен . Речит. Дружељубив домакин. Превкусна храна.. Дегустации на вино.. Чамче муабет..Сликовито..Од една до друга станица. Разно разни специјалитети. Искуства од патувања и доживувања. Разно разни приказни. За мириси , за вкусови. Доктори. Научници. Уметници. Гурмани. Неформални доживувања. За народите и културите. 101 епизода по 30 минути. Како за минута поминуваат. Од една до друга станица. Возот поминува. Ориент Експрес. Кон проектот
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk