PHOTO BACK STAGE

МОДА. КОНЦЕПТ. УБАВИНА.

Profi logo

за ПРОЕКТОТ

PHOTO BACK STAGE е проект на фото и видео сесиии во кој се сублимирани најразлични настани, во најголемиот дел фото сесии. Преку проектот се презентирани различни ревии, модели, фото сесии за презентација на производи, проекти и компании. Фотомоделите, дел од нив сега едни од најуспешните, позираат со модели од познати модни куќи кои можат да се најдат на нашиот пазар. Дел од проектот се и различни маркетиншки кампањи а проектот е и...

СЕКИРАРСКИ

Изработуваат уникатни парчиња по ваша желба , префинетоста на изработката го дополнува нивниот раскош. СИТЕ ЕМИСИИ
ПРЕМИЕРАРЕПРИЗИ
Понеделник
15:15
Вторник | 12:15
Среда | 10:00
Среда
19:05
Четврток | 11:15, 23:15
Недела
14:45
Недела | 19:45
Понеделник | 09:15

Времетраење: 10 минути

Новата емисија почнува за:

ЕМИСИИ

за ПРОЕКТОТ

PHOTO BACK STAGE е проект на фото и видео сесиии во кој се сублимирани најразлични настани, во најголемиот дел фото сесии. Преку проектот се презентирани различни ревии, модели, фото сесии за презентација на производи, проекти и компании. Фотомоделите, дел од нив сега едни од најуспешните, позираат со модели од познати модни куќи кои можат да се најдат на нашиот пазар. Дел од проектот се и различни маркетиншки кампањи а проектот е и...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk