LOVE TV

ЉУБОВТА Е ПИЈАНСТВО

за ПРОЕКТОТ

LOVE TV   Љубовта се состои од три различни компоненти: интимност, посветеност и страст. На сите облици на љубов се гледа како на различни комбинации од овие три компоненти. Допаѓањето вклучува само интимност. Заслепеноста вклучува само...

LOVE TV Џибони

Златан Стипишич-Џибони, роден во Сплит во 1968 година е хрватски музичар, еден од основачите на сплитскиот хеви-метал состав “Осми путник и некогашен вокалист на хард-рок составот “Дивље јагоде“. Кантавторската кариера, ја започнува во раните 1990. Неговата музика е мешавина од мелодичен рок, модерен поп, етно и џез. Единствена е по својата меланхолична медитеранска атмосфера и по интимната лирика.   СИТЕ ЕМИСИИ

АГРО КАЛЕМ

Интервју сo госпоѓа Васка Мојсовска, генерална менаџерка на „Агро-Калем“ - Тимјаник - Неготино МАРИЛИ: Почитувана г-ѓа Мојсовска, со што се занимава „Агро-Калем“ - Тимјаник и...

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје формирана во 2002 година како странска директна инвестиција висок основачки капитал од 3,2 милиони ЕУР. Г-дин Трифун Костовски, воден од...

САБА – СРЕДНОШКОЛСКА АКАДЕМИЈА

Знаењето отвара нови можности, дава сила и мудрост, кои се неопходно потребни во животот. Затоа е важно да се стекне што е можно повеќе знаење низ процесот на образование....

ИНТЕРЕВРОГЕНЕКС

Интер-Еврогенекс од Ново село, Струмичко, е модерна фармацевтска и диететска компанија, која произведува хербални лекови и диететски производи во Република Македонија. Ние произведуваме околу...

МАКС Струмица

Историјата на фирмата МАКС започнува со формирање на фирма за трговија во 1990 година. Истовремено постои желба на основачот да се започне со сопствено...

НОВАТА ЕМИСИЈА ЗАПОЧНУВА ЗА:

ЕМИСИИ

KОНЦЕРТИ

за ПРОЕКТОТ

LOVE TV   Љубовта се состои од три различни компоненти: интимност, посветеност и страст. На сите облици на љубов се гледа како на различни комбинации од овие три компоненти. Допаѓањето вклучува само интимност. Заслепеноста вклучува само...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk