КУЛТУРО

ЛЕК ЗА ДУША

Profi logo

КУЛТУРО ИНТЕРВЈУ со ГАВРИЛО МИЛОВАНОВИЌ

ГОСТИН ГАВРИЛО МИЛОВАНОВИЌ   СИТЕ ЕМИСИИ

за ПРОЕКТОТ

Што значи поимот НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЈА? Со овој поим се „гордеат„ 7 телевизи кои емитуваат програма на државно ниво , на цела територија на Република Македонија. Но дали сите овие 7 телевизии можат да го оправдаат статусот на НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ? Или можеби повеке им прилега статусот на ТЕЛЕВИЗИИ НА НАЦИОНАЛНОСТИТЕ? НАША ТВ емитува програма на македонски јазик и ја негува македонската култура и уметност. НАША ТВ е единствената телевизија која има емисии за култура. Не една неделно. 7 различни...
ПРЕМИЕРАРЕПРИЗИ
Понеделник
20:30
Вторник | 19:30
Недела | 14:30
Недела
20:30
Среда | 15:30
Сабота | 14:30

Времетраење: 50 минути

АГРО КАЛЕМ

Интервју сo госпоѓа Васка Мојсовска, генерална менаџерка на „Агро-Калем“ - Тимјаник - Неготино МАРИЛИ: Почитувана г-ѓа Мојсовска, со што се занимава „Агро-Калем“ - Тимјаник и од кога постои Вашиот семеен бизнис? МОЈСОВСКА: „Агро-Калем“ - Тимјаник е компанија што се занимава со производство на лозови и на овошни садници за трпезно и за винско грозје. Со сопругот Гоце Мојсовски почнавме да ја градиме...

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје формирана во 2002 година како странска директна инвестиција висок основачки капитал од 3,2 милиони ЕУР. Г-дин Трифун Костовски, воден од желбата да придонесе за економскиот развој на Република Македонија, преку својот инвестициски фонд GOFI – Group of Finance and Investment SA, од Швајцарија, заедно со уште три странски друштва од Италија и од Швајцарија, го...

САБА – СРЕДНОШКОЛСКА АКАДЕМИЈА

Знаењето отвара нови можности, дава сила и мудрост, кои се неопходно потребни во животот. Затоа е важно да се стекне што е можно повеќе знаење низ процесот на образование. Но, образованието е многу повеќе од наставна програма. Досегашните 10 години на САБА ја оправдаа не само потребата од нејзино постоење, но и самото име
на САБА кое покрај „знаење” го означува и моментот на сфаќање – „Аха, сега знам!”...

ИНТЕРЕВРОГЕНЕКС

Интер-Еврогенекс од Ново село, Струмичко, е модерна фармацевтска и диететска компанија, која произведува хербални лекови и диететски производи во Република Македонија. Ние произведуваме околу 20 сопствени производи, кои го носат знакот „Здравје од природата“ и се присутни на македонскиот и на странските пазари. Производите се исклучиво од растително потекло, а потекнуваат од планините Беласица и Огражден, во чија близина се...

МАКС Струмица

Историјата на фирмата МАКС започнува со формирање на фирма за трговија во 1990 година. Истовремено постои желба на основачот да се започне со сопствено производство, а сонот за производство се остварува во 1994 година кога се набавени првите машини за пакување, во малиот погон во с. Босилово. Тоа беа машини за пакување на прашкасти и зрнести прехранбени производи. Главна производна...

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ!

Оваа емисија  е наменета за образована публика и публика која сака да се образова.  Ние Ве сакаме културни. Како додаток на исхраната се препорачува еднаш месечно да изгледате  театарска претстава или да посетите изложба или да изгледате филм  или да го однесете вашето дете во театар или да прочитатате книга. Доколку не ви влијае терапијата, Ве предупредуваме дека програмата на НАША ТВ е наменета за луге каkо нас. Културни. Оваа програма не се препорачува на медиа планери и умислени маркетинг менаџери  и штетно влијае на љубители на музика со кафанско расположение. Доколку Ви се појават индикации од типот, кому му е битна културата, веднаш посетете лекар или фармацефт, професор од основно  и психолог а татко ви нека поразговара со мајка ви. Важно предупредување! Програмата на НАША ТВ предизвикува МИСЛЕЊЕ.

Новата емисија почнува за:

за КУЛТУРО

за КУЛТУРО ИНТЕРВЈУ

за КУЛТУРО ФОРУМ

за КУЛТУРО ПРЕС

СИТЕ ЕМИСИИ

за ПРОЕКТОТ

Што значи поимот НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЈА? Со овој поим се „гордеат„ 7 телевизи кои емитуваат програма на државно ниво , на цела територија на Република Македонија. Но дали сите овие 7 телевизии можат да го оправдаат статусот на НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ? Или можеби повеке им прилега статусот на ТЕЛЕВИЗИИ НА НАЦИОНАЛНОСТИТЕ? НАША ТВ емитува програма на македонски јазик и ја негува македонската култура и уметност. НАША ТВ е единствената телевизија која има емисии за култура. Не една неделно. 7 различни...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk