КАЖАА ЗА БИЗНИСОТ

УСПЕШНИ БИЗНИС ПРИКАЗНИ

Profi logo

БИЛ ГЕЈТС

Еден и единствен, Бил Гејтс кој е еден од највлијателните луѓе во светот, кој ја направи вистинската револуција во дигиталниот свет, човек пред кој сите се поклонуваат, за она што го направи во својата бизнис историја. Лик од кој може многу да се научи за водењето и разбирањето на бизнисот. Не помалку важен, „рамо до рамо“ со Гејтс и Џек Велч, со својата позната изрека и мисла: „Желбата за промена е квалитетна особина дури и ако тоа значи да доведете некој дел од компанијата...

за ПРОЕКТОТ

ФАКТИ: ФАКТИ: ФАКТИ: Мал проект по минутажа , но голем по идеа. ФАКТ. Проектот „ЗА БИЗНИСОТ“пренесува корисни совети, мисли, ставови и пораки од најпознатите светски бизнисмени, иноватори, менаџери и академски авторитети во делот на науката за менаџмент и бизнис. Подготвени во форма на сублимирани пораки, преку добар графички приказ на она што треба да се слушне, види и меморира а со единствена цел да се искористи за осознавање на нови искуства на менаџери и лидери кои...
ПРЕМИЕРАРЕПРИЗИ
Понеделник
15:30
Вторник | 12:30
Среда | 10:15
Среда
19:20
Четврток | 11:00, 23:30
Недела
16:00
Недела | 20:00
Понеделник I 09:30

Времетраење: 5 минути

Новата емисија почнува за:

ЕМИСИИ

за ПРОЕКТОТ

ФАКТИ: ФАКТИ: ФАКТИ: Мал проект по минутажа , но голем по идеа. ФАКТ. Проектот „ЗА БИЗНИСОТ“пренесува корисни совети, мисли, ставови и пораки од најпознатите светски бизнисмени, иноватори, менаџери и академски авторитети во делот на науката за менаџмент и бизнис. Подготвени во форма на сублимирани пораки, преку добар графички приказ на она што треба да се слушне, види и меморира а со единствена цел да се искористи за осознавање на нови искуства на менаџери и лидери кои...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk