ПОМАГАЧОТ

ДОКУМЕНТАРНО РЕАЛНО ШОУ

Profi logo

ДЕТСКА УБАВИНА

Решив да бидам воспитувач. Или барем да се обидам. Да бидам првиот и можеби најважен даскал на дечињата. Оној кој ќе ги научи на добрина, емпатија, социјализација и ред други важни а за жал запоставени работи. Отидов во градинката и научив неколку работи. Прво, за да ја работиш таа работа треба да ги сакаш децата како свои. Тоа и не е така тешко. Па зарем има дете на светот кое не е за сакање? Второ, да имаш трпение затоа што сепак во една просторија...

за ПРОЕКТОТ

Секој може да се потруди да работи се’ што може. И да биде најдобар во тоа што го знае. Колку малку ни треба да бидеме добри? Добри за себе, добри за другите, добри кон другите? Добри во тоа што го работиме. Добри во односот кон другите. Кога последен пат сте му помогнале на комшијата да сработите некоја заедничка работа? Во колку професии сте се обиделе да бидете успешни? Дали ги паметите само парите кои сте...
ПРЕМИЕРАРЕПРИЗИ
Вторник
20:30
Среда | 14:30
Сабота | 11:30
Сабота
20:30
Недела | 11:30
Понеделник | 11:30

Времетраење: 25 минути

АГРО КАЛЕМ

Интервју сo госпоѓа Васка Мојсовска, генерална менаџерка на „Агро-Калем“ - Тимјаник - Неготино МАРИЛИ: Почитувана г-ѓа Мојсовска, со што се занимава „Агро-Калем“ - Тимјаник и од кога постои Вашиот семеен бизнис? МОЈСОВСКА: „Агро-Калем“ - Тимјаник е компанија што се занимава со производство на лозови и на овошни садници за трпезно и за винско грозје. Со сопругот Гоце Мојсовски почнавме да ја градиме...

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје формирана во 2002 година како странска директна инвестиција висок основачки капитал од 3,2 милиони ЕУР. Г-дин Трифун Костовски, воден од желбата да придонесе за економскиот развој на Република Македонија, преку својот инвестициски фонд GOFI – Group of Finance and Investment SA, од Швајцарија, заедно со уште три странски друштва од Италија и од Швајцарија, го...

САБА – СРЕДНОШКОЛСКА АКАДЕМИЈА

Знаењето отвара нови можности, дава сила и мудрост, кои се неопходно потребни во животот. Затоа е важно да се стекне што е можно повеќе знаење низ процесот на образование. Но, образованието е многу повеќе од наставна програма. Досегашните 10 години на САБА ја оправдаа не само потребата од нејзино постоење, но и самото име
на САБА кое покрај „знаење” го означува и моментот на сфаќање – „Аха, сега знам!”...

ИНТЕРЕВРОГЕНЕКС

Интер-Еврогенекс од Ново село, Струмичко, е модерна фармацевтска и диететска компанија, која произведува хербални лекови и диететски производи во Република Македонија. Ние произведуваме околу 20 сопствени производи, кои го носат знакот „Здравје од природата“ и се присутни на македонскиот и на странските пазари. Производите се исклучиво од растително потекло, а потекнуваат од планините Беласица и Огражден, во чија близина се...

МАКС Струмица

Историјата на фирмата МАКС започнува со формирање на фирма за трговија во 1990 година. Истовремено постои желба на основачот да се започне со сопствено производство, а сонот за производство се остварува во 1994 година кога се набавени првите машини за пакување, во малиот погон во с. Босилово. Тоа беа машини за пакување на прашкасти и зрнести прехранбени производи. Главна производна...

НАГРАДИ

За наградите…. Покрај тоа што добива пари за тоа што го работи тоа што го сака,  за што е  исклучително среќен,  дури на неколку пати бил и наградуван.

Во 1980 година ја освојува наградата “Златен Екран” за најпопуларно ТВ лице во тогашна Југославија за серијата “Булки крај Шините”.

На фестивалот Стоби во 2011-та година добитник е наградата „Најдобро актерско остварување“ за улогата Агаменмон во претставата “Геноцид 21” од Љубиша Георгиевски во режија на Владлен Александров.

Добитник е наградата „Најдобар актер во 2011“ според весникот Дневник.

Добитник е на наградата „Актерот на Европа“ на меѓународниот театарски фестивал во 2014-та година за улогата Велко во “Црнила” од Коле Чашуле.

Во 2017-та година магистрираше на Универзитетот за аудиовизуелни уметности со театарската претстава „Сердарот-или Честа како заборавен збор„. Не за да режира, туку за да се надгради како уметник.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ!

Емисијата ПОМАГАЧОТ е наменета за деца, згодни мајки, убави татковци, шармантни баби, питоми дедовци. Се препорачува како додаток на мекедонски производствени компании и предизвикува потентни финансиски резултати.  Предизвикува љубопитство и завист кај колегите и  конкуренцијата. Ако по гледањето на оваа епизода се чувствувате горделиви Ви ја препорачуваме и следната епизода, три пати неделно со по две репризи. Ако барате услуга за една вечер и сакате да си поминете ефтино, свртете неколку бројки нанапред или неколку бројки наназад на Вашиот далечински управувач и побарајте услуга од македонскиот медиумски бордел.  Производот ПОМАГАЧОТ не се препорачува на луге без емоции. Последно предупредување. Програмата на НАША ТВ предизвикува мислење.

Новата емисија почнува за:

за ПОМАГАЧОТ

ЕМИСИИ

за ПРОЕКТОТ

Секој може да се потруди да работи се’ што може. И да биде најдобар во тоа што го знае. Колку малку ни треба да бидеме добри? Добри за себе, добри за другите, добри кон другите? Добри во тоа што го работиме. Добри во односот кон другите. Кога последен пат сте му помогнале на комшијата да сработите некоја заедничка работа? Во колку професии сте се обиделе да бидете успешни? Дали ги паметите само парите кои сте...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk