STAND UP REVOLUTION

STAND UP ТВ ПРОЕКТ

Profi logo

за ПРОЕКТОТ

STAND UP REVOLUTION е играна студиска верзија на кабартскиот жанр, многу популарен во светот, стенд ап комедија. Овој специфичен начин на анимирање, односно засмејување на клубската публика, преку еден актер, комичар, кој „импровизира“ на отворена сцена, своја сценаристички, сценографски и визуелно спакувана форма, добива во ТВ форматот на стенд ап комедијата - STAND UP REVOLUTION на НАША ТВ. Во рамките на STAND UP REVOLUTION на НАША ТВ досега реализирани се сто и педесет (150)...

ПОГРЕШНИ ВРСКИ

Во животот човек мора да стекне искуство. Во љубовта тоа се прави со погрешни врски. ТВ ПРЕЗЕНТЕРКА Како соопштувањето на тешки вести влијае врз тв презентерките и како веќе се станува рутина. https://youtu.be/cxz34YQZoqc СИТЕ ЕМИСИИ

за НИКОЛА

Никола Тодороски е актер/стендап комичар роден во Охрид 1983 год. Има 20 годишно искуство како актер и 9 години работи како професионален стендап комичар. Тој е сценарист водител и продуцент на комичното интернет и...
ПРЕМИЕРАРЕПРИЗИ
Понеделник
15:00
Вторник | 12:00
Среда | 09:45
Среда
18:45
Четврток | 11:30, 23:00
Недела
15:30
Недела | 19:30
Вторник | 00:00

Времетраење: 15 минути

Новата емисија почнува за:

ЕМИСИИ

за ПРОЕКТОТ

STAND UP REVOLUTION е играна студиска верзија на кабартскиот жанр, многу популарен во светот, стенд ап комедија. Овој специфичен начин на анимирање, односно засмејување на клубската публика, преку еден актер, комичар, кој „импровизира“ на отворена сцена, своја сценаристички, сценографски и визуелно спакувана форма, добива во ТВ форматот на стенд ап комедијата - STAND UP REVOLUTION на НАША ТВ. Во рамките на STAND UP REVOLUTION на НАША ТВ досега реализирани се сто и педесет (150)...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk