ROCK TV

Everyone! Let’s rock !

за ПРОЕКТОТ

ROCK TV Рок-музика е форма на популарна музика со проминентна вокална мелодија, придружена со гитара, тапани и бас гитара. Таа има силно темпо и често се фокусира околу гитарата (електрична или акустична). Рок-музиката своите корени ги има во 1940-те и 1950-те години од 20 тиот век развивајки се во фолк рок, блуз рок и џез-рок фузија, психоделичен рок , прогресивен рок , Во 1970-те рокот експандира во голем број на поджанрови : панк рок, софт рок,...

ROCK TV Викеда

Во Рок Топ 7 на НАША ТВ, минути за „Викеда“, популарен бугарски бенд создаден во 1997 во Божуриште. Нивниот музички стил е комбинација  од ска, реге, панк, фанк и традиционални балкански музички елементи. Хумористичите текстови кои изобилуваат со игра на зборови и допадливата музика, придонесоа за огромниот успех „Викеда“   СИТЕ ЕМИСИИ

за СУЗАНА

Сузана Турунџиева е родена 1969 во Битола каде што завршува основно и средно музичко образование, а високото образование го продолжува на Факултетот за музичка уметност во Скопје. Во 1991 година дипломира на отсекот по...

АГРО КАЛЕМ

Интервју сo госпоѓа Васка Мојсовска, генерална менаџерка на „Агро-Калем“ - Тимјаник - Неготино МАРИЛИ: Почитувана г-ѓа Мојсовска, со што се занимава „Агро-Калем“ - Тимјаник и...

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје формирана во 2002 година како странска директна инвестиција висок основачки капитал од 3,2 милиони ЕУР. Г-дин Трифун Костовски, воден од...

САБА – СРЕДНОШКОЛСКА АКАДЕМИЈА

Знаењето отвара нови можности, дава сила и мудрост, кои се неопходно потребни во животот. Затоа е важно да се стекне што е можно повеќе знаење низ процесот на образование....

ИНТЕРЕВРОГЕНЕКС

Интер-Еврогенекс од Ново село, Струмичко, е модерна фармацевтска и диететска компанија, која произведува хербални лекови и диететски производи во Република Македонија. Ние произведуваме околу...

МАКС Струмица

Историјата на фирмата МАКС започнува со формирање на фирма за трговија во 1990 година. Истовремено постои желба на основачот да се започне со сопствено...

Новата емисија почнува за:

ЕМИСИИ

КОНЦЕРТИ

за ПРОЕКТОТ

ROCK TV Рок-музика е форма на популарна музика со проминентна вокална мелодија, придружена со гитара, тапани и бас гитара. Таа има силно темпо и често се фокусира околу гитарата (електрична или акустична). Рок-музиката своите корени ги има во 1940-те и 1950-те години од 20 тиот век развивајки се во фолк рок, блуз рок и џез-рок фузија, психоделичен рок , прогресивен рок , Во 1970-те рокот експандира во голем број на поджанрови : панк рок, софт рок,...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk