ЗГОТВЕНО НАД ОБЛАЦИ

НОВО КУЛИНАРСКО ШОУ!

Profi logo

за ПРОЕКТОТ

ЗГОТВЕНО НАД ОБЛАЦИ со Марија Гегоска . 200 епизоди по 20 минути. Две премиери неделно со 8 репризи неделно. Рецепти од познати филмски сцени. Што е толку слатко во Синема парадизо?  Подготвуваме романтична вечера за  Мајаковски и Лилја Брик. Дали знаете дека лајт мотивот на филмот РАТАТУИ е Француската турли тава?  Ние ја подготвиме! Сакате да ја пробате печената шунка од Том и Џери? Рецептот  за домашна паста од Чарли Чаплин - Никогаш нема да ве изневери! Како макеата на Снежана...
ПРЕМИЕРАРЕПРИЗИ
Среда
20:30
Четврток | 09:30
Сабота | 10:15
Четврток
19:20
Недела | 10:15
Вторник | 09:30

Времетраење: 30 минути

Новата емисија почнува за:

ЕМИСИИ

за ПРОЕКТОТ

ЗГОТВЕНО НАД ОБЛАЦИ со Марија Гегоска . 200 епизоди по 20 минути. Две премиери неделно со 8 репризи неделно. Рецепти од познати филмски сцени. Што е толку слатко во Синема парадизо?  Подготвуваме романтична вечера за  Мајаковски и Лилја Брик. Дали знаете дека лајт мотивот на филмот РАТАТУИ е Француската турли тава?  Ние ја подготвиме! Сакате да ја пробате печената шунка од Том и Џери? Рецептот  за домашна паста од Чарли Чаплин - Никогаш нема да ве изневери! Како макеата на Снежана...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk