ПРЕТСТАВИ NOVA

ЗА ДЕЦА И РОДИТЕЛИ

Profi logo

за ПРОЕКТОТ

Фантазија, војни, оревокршачи, принцези, кралства...Цвеќиња, снегулки, потомци, галаксии… Светови во кои ве водат претставите на НОВА. Патување кое е дозволено само на оние патувачи, кои сакаат да сонуваат заедно со студентите на НОВА. А, како и ние да станеме патувачи на овие возбудливи спектакли? Перформанси кои се прават со многу труд  на многу луѓе. Спакувани мајсторски, секое на своето место, вклопено, одмерено, со стил, со знаење и умешност. Од таква работа, единствено може да произлезе...

ПОТОМЦИ

Еднаш, во многу, многу дамнешни времиња ... всушност пред 20 години ... Убавицата се омажи за Sверот во присуство на 6000 најблиски лични пријатели. Sверот ги обедини сите кралства и се избра себе си за крал на Соединетите Држави на Аурадон. Ги собра сите никаквеци и нивните помошници ... практично сите интересни луѓе ... и ги шутна на Островот на изгубените каде имаше волшебна ограда која не им даваше да побегнат. Тоа е моето маало. Нема магија. Нема интернет. Нема излез. Барем така мислев...

За NOVA

  Нашата училишна мисија е: Откријте се себеси и другите, во срцето и умот, не плашејќи се од можностите. Нашата училишна визија е да ги негуваме креативните сили и можности на нашите ученици и да им...
ПРЕМИЕРАРЕПРИЗИ
Понеделник
17:05
Вторник | 07:40
Сабота | 09:30
Среда
17:05
Четврток | 07:40
Недела | 09:30

Времетраење: 30 минути

Новата емисија почнува за:

ПРЕТСТАВИ

за ПРОЕКТОТ

Фантазија, војни, оревокршачи, принцези, кралства...Цвеќиња, снегулки, потомци, галаксии… Светови во кои ве водат претставите на НОВА. Патување кое е дозволено само на оние патувачи, кои сакаат да сонуваат заедно со студентите на НОВА. А, како и ние да станеме патувачи на овие возбудливи спектакли? Перформанси кои се прават со многу труд  на многу луѓе. Спакувани мајсторски, секое на своето место, вклопено, одмерено, со стил, со знаење и умешност. Од таква работа, единствено може да произлезе...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk