КОНЦЕРТИ СО ДЕЦА КЛАСИЧНА МУЗИКА

ПРЕФИНЕТО

Profi logo

ПИЈАНО ФОРТЕ 10 ГОДИШНИНА

Училиштето за музика и други уметности „Пијано форте“ од Скопје во својата децениска работа стана синоним за квалитет, успех и музички таленти.Затоа, имаат голем повод и да слават, да ја крунисаат својата успешна работа, преку која покажале дека музиката може да биде причина, на едно место да се спојат многу млади љубители на музицирањето и да дозволат на квалитетните професори да ги воведат во светот на музиката, за да можат со текот на годините комплетно да го освојат и да стигнат до многу настапи,...

за ПРОЕКТОТ

Класична музика, ноти, разни инструменти, звуци, мелодија, инспирирани детски лица, творечки занес, визии, соништа... За големи сцени, громогласни аплаузи, награди, светска слава. Колку убаво звучи сето ова, што е сместено во младите музички глави, што толку силно успева да ги придвижува напред, кон новите музички светови, летајќи кон височините на музичката шир. И ќе речеме, имаат талент, не е толку тешко, тие можат... Да , имаат талент, навистина не е тешко ништо кога со...
ПРЕМИЕРАРЕПРИЗА
Недела
18:00
Понеделник | 09:35

Времетраење: 75 минути

АГРО КАЛЕМ

Интервју сo госпоѓа Васка Мојсовска, генерална менаџерка на „Агро-Калем“ - Тимјаник - Неготино МАРИЛИ: Почитувана г-ѓа Мојсовска, со што се занимава „Агро-Калем“ - Тимјаник и од кога постои Вашиот семеен бизнис? МОЈСОВСКА: „Агро-Калем“ - Тимјаник е компанија што се занимава со производство на лозови и на овошни садници за трпезно и за винско грозје. Со сопругот Гоце Мојсовски почнавме да ја градиме...

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје формирана во 2002 година како странска директна инвестиција висок основачки капитал од 3,2 милиони ЕУР. Г-дин Трифун Костовски, воден од желбата да придонесе за економскиот развој на Република Македонија, преку својот инвестициски фонд GOFI – Group of Finance and Investment SA, од Швајцарија, заедно со уште три странски друштва од Италија и од Швајцарија, го...

САБА – СРЕДНОШКОЛСКА АКАДЕМИЈА

Знаењето отвара нови можности, дава сила и мудрост, кои се неопходно потребни во животот. Затоа е важно да се стекне што е можно повеќе знаење низ процесот на образование. Но, образованието е многу повеќе од наставна програма. Досегашните 10 години на САБА ја оправдаа не само потребата од нејзино постоење, но и самото име
на САБА кое покрај „знаење” го означува и моментот на сфаќање – „Аха, сега знам!”...

ИНТЕРЕВРОГЕНЕКС

Интер-Еврогенекс од Ново село, Струмичко, е модерна фармацевтска и диететска компанија, која произведува хербални лекови и диететски производи во Република Македонија. Ние произведуваме околу 20 сопствени производи, кои го носат знакот „Здравје од природата“ и се присутни на македонскиот и на странските пазари. Производите се исклучиво од растително потекло, а потекнуваат од планините Беласица и Огражден, во чија близина се...

МАКС Струмица

Историјата на фирмата МАКС започнува со формирање на фирма за трговија во 1990 година. Истовремено постои желба на основачот да се започне со сопствено производство, а сонот за производство се остварува во 1994 година кога се набавени првите машини за пакување, во малиот погон во с. Босилово. Тоа беа машини за пакување на прашкасти и зрнести прехранбени производи. Главна производна...

Новата емисија почнува за:

СИТЕ КОНЦЕРТИ

за ПРОЕКТОТ

Класична музика, ноти, разни инструменти, звуци, мелодија, инспирирани детски лица, творечки занес, визии, соништа... За големи сцени, громогласни аплаузи, награди, светска слава. Колку убаво звучи сето ова, што е сместено во младите музички глави, што толку силно успева да ги придвижува напред, кон новите музички светови, летајќи кон височините на музичката шир. И ќе речеме, имаат талент, не е толку тешко, тие можат... Да , имаат талент, навистина не е тешко ништо кога со...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk