ТРИ БИЗНИС ВЕСТИ

СЕКОЈ ДЕН БИЗНИС ВЕСТИ

Profi logo

ТРИ БИЗНИС ВЕСТИ

ЕУРОЛИНК СО НОВ ОСИГУРИТЕЛЕН ПРОДУКТ-ОСИГУРУВАЊЕ ЗА ВЕЛОСИПЕДИСТИ И ВЕЛОСИПЕДИ - Новиот производ започна од ноември 2020 год. Под слоганот “Сврти на сигурно” - Полиата за осигурување на велосипедисти и велосипеди нуди осигурување при незгода, одговорност кон трети лица и каско за велосипеди - Каското е единствено решение кое овозможува финансиска надокнада при кршење на велосипедот, оштета и најважно кражба, без разлика каде настанала кражбата  - Основниот пакет BIKE чини 61,5 денари, а проширениот пакет BIKE+ со вклучено каско осигурување се пресметува зависно од вредноста на истиот и започнува од 100 денари месечно   НОВ ЕДНОШАЛТЕРСКИ...

за ПРОЕКТОТ

Секој ден. Нови 3 минути бизнис вести. 3 нови вести за 3 настани за 3 компании.   Бизнис вестите се наменети за следење и информирање  на актуелни економските случувања во  државата и во светот. Главен акцент е ставен на домашните компании, нивните проекти, нови вработувања, инвестиции, успеси и достигнувања. Главен акцент  е ставен на домашните компании, нивните проекти, нови вработувања, инвестиции,успеси и достигнувања. Вестите покриваат информации за дневни економски случувања, поврзани со следење на економската политика на државата,...
ПРЕМИЕРАРЕПРИЗИ
Понеделник
14:00
Понеделник | 17:00, 19.:00, 21:30
Вторник
14:00
Вторник | 17:00, 19:00, 21:30
Среда
14:00
Среда | 17:00, 19:00, 21:30
Четврток
14:00
Четврток | 17:00, 19:00, 21:30
Петок
14:00
Петок | 17:00, 19:00, 21:30
Сабота
14:00
Сабота | 17:00, 19:00, 21:30
Недела
14:00
Недела |17:00, 19:00, 21:30

Времетраење: 5 минути

АГРО КАЛЕМ

Интервју сo госпоѓа Васка Мојсовска, генерална менаџерка на „Агро-Калем“ - Тимјаник - Неготино МАРИЛИ: Почитувана г-ѓа Мојсовска, со што се занимава „Агро-Калем“ - Тимјаник и од кога постои Вашиот семеен бизнис? МОЈСОВСКА: „Агро-Калем“ - Тимјаник е компанија што се занимава со производство на лозови и на овошни садници за трпезно и за винско грозје. Со сопругот Гоце Мојсовски почнавме да ја градиме...

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје формирана во 2002 година како странска директна инвестиција висок основачки капитал од 3,2 милиони ЕУР. Г-дин Трифун Костовски, воден од желбата да придонесе за економскиот развој на Република Македонија, преку својот инвестициски фонд GOFI – Group of Finance and Investment SA, од Швајцарија, заедно со уште три странски друштва од Италија и од Швајцарија, го...

САБА – СРЕДНОШКОЛСКА АКАДЕМИЈА

Знаењето отвара нови можности, дава сила и мудрост, кои се неопходно потребни во животот. Затоа е важно да се стекне што е можно повеќе знаење низ процесот на образование. Но, образованието е многу повеќе од наставна програма. Досегашните 10 години на САБА ја оправдаа не само потребата од нејзино постоење, но и самото име
на САБА кое покрај „знаење” го означува и моментот на сфаќање – „Аха, сега знам!”...

ИНТЕРЕВРОГЕНЕКС

Интер-Еврогенекс од Ново село, Струмичко, е модерна фармацевтска и диететска компанија, која произведува хербални лекови и диететски производи во Република Македонија. Ние произведуваме околу 20 сопствени производи, кои го носат знакот „Здравје од природата“ и се присутни на македонскиот и на странските пазари. Производите се исклучиво од растително потекло, а потекнуваат од планините Беласица и Огражден, во чија близина се...

МАКС Струмица

Историјата на фирмата МАКС започнува со формирање на фирма за трговија во 1990 година. Истовремено постои желба на основачот да се започне со сопствено производство, а сонот за производство се остварува во 1994 година кога се набавени првите машини за пакување, во малиот погон во с. Босилово. Тоа беа машини за пакување на прашкасти и зрнести прехранбени производи. Главна производна...

Новата емисија почнува за:

ЕМИСИИ

за ПРОЕКТОТ

Секој ден. Нови 3 минути бизнис вести. 3 нови вести за 3 настани за 3 компании.   Бизнис вестите се наменети за следење и информирање  на актуелни економските случувања во  државата и во светот. Главен акцент е ставен на домашните компании, нивните проекти, нови вработувања, инвестиции, успеси и достигнувања. Главен акцент  е ставен на домашните компании, нивните проекти, нови вработувања, инвестиции,успеси и достигнувања. Вестите покриваат информации за дневни економски случувања, поврзани со следење на економската политика на државата,...
LIVE