БУШАВИ ГЛАВИ

ЗА ДЕЦА И РОДИТЕЛИ

1–ва ЕПИЗОДА

Гости во оваа емисија: - Симон Трпчевски / пијанист - Ана и Јана Стојановски / актерки - Драган Спасов – Дац / актер - Сашко Коцев / актер Теми за оваа емсија –Што е КОНЦЕРТ МАЈСТОР? - Што е БОН ТОН ? - Што е РИБА? - Што е ГЛАД? СИТЕ ЕМИСИИ  

за ПРОЕКТОТ

260 епизоди по 25 минути! 2200 деца 130 јавни личности. И зошто сме горделиви на овој проект? Семејната емисија со деца и јавни личности  БУШАВИ ГЛАВИ е проект во која главни актери и протагонисти се децата (од голема група во градинка и од прво и второ одделение) со нивната визија, за тоа како нештата во светот фунционираат, отвораат многу теми за дискусија и не пренесуваат во свет кој е резервиран само за отворените детски умови. Возрасните се тука...
ПРЕМИЕРАРЕПРИЗИ
Понеделник
07:40
Понеделник | 19:40
Вторник | 17:05
Петок I 19:40
Среда
07:40
Среда | 19:40
Четврок | 17:05
Сабота I 17:05
Петок
07:40
Петок| 19:40
Недела I 07:40, 17:05

Времетраење: 25 минути

АГРО КАЛЕМ

Интервју сo госпоѓа Васка Мојсовска, генерална менаџерка на „Агро-Калем“ - Тимјаник - Неготино МАРИЛИ: Почитувана г-ѓа Мојсовска, со што се занимава „Агро-Калем“ - Тимјаник и од кога постои Вашиот семеен бизнис? МОЈСОВСКА: „Агро-Калем“ - Тимјаник е компанија што се занимава со производство на лозови и на овошни садници за трпезно и за винско грозје. Со сопругот Гоце Мојсовски почнавме да ја градиме...

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје формирана во 2002 година како странска директна инвестиција висок основачки капитал од 3,2 милиони ЕУР. Г-дин Трифун Костовски, воден од желбата да придонесе за економскиот развој на Република Македонија, преку својот инвестициски фонд GOFI – Group of Finance and Investment SA, од Швајцарија, заедно со уште три странски друштва од Италија и од Швајцарија, го...

САБА – СРЕДНОШКОЛСКА АКАДЕМИЈА

Знаењето отвара нови можности, дава сила и мудрост, кои се неопходно потребни во животот. Затоа е важно да се стекне што е можно повеќе знаење низ процесот на образование. Но, образованието е многу повеќе од наставна програма. Досегашните 10 години на САБА ја оправдаа не само потребата од нејзино постоење, но и самото име
на САБА кое покрај „знаење” го означува и моментот на сфаќање – „Аха, сега знам!”...

ИНТЕРЕВРОГЕНЕКС

Интер-Еврогенекс од Ново село, Струмичко, е модерна фармацевтска и диететска компанија, која произведува хербални лекови и диететски производи во Република Македонија. Ние произведуваме околу 20 сопствени производи, кои го носат знакот „Здравје од природата“ и се присутни на македонскиот и на странските пазари. Производите се исклучиво од растително потекло, а потекнуваат од планините Беласица и Огражден, во чија близина се...

МАКС Струмица

Историјата на фирмата МАКС започнува со формирање на фирма за трговија во 1990 година. Истовремено постои желба на основачот да се започне со сопствено производство, а сонот за производство се остварува во 1994 година кога се набавени првите машини за пакување, во малиот погон во с. Босилово. Тоа беа машини за пакување на прашкасти и зрнести прехранбени производи. Главна производна...

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ!

Емисијата БУШАВИ ГЛАВИ е наменета за деца и родители. Ако сакате да го оставите Вашето дете да ја гледа БУШАВИ ГЛАВИ а Вие да дремете на мобилен , Веднаш напуштете ја просторијата во која седите, засрамете се и јавете се на мајка ви. Вашето дете заслужува родител кој разговара со него на сите теми. Емисијата БУШАВИ ГЛАВИ не се препорачува на мајки и баби љубители на ефтини серии и мајки и татковци љубители на кафанска музика. Можна е опасноста да слушенете добар збор и добра мисла, да ви се појават еминентни личности кои не ви е јасно кои се, можне е да почнете да разликувате што е филхармонија а што е опера,  но не се секирајте. Вашето дете е пред Вашето време. Во емисијата е можно да се појави и Вашето дете а жена ви заборавила да ви каже дека учествува во емисијата. Важно предупредување. Програмата на НАША ТВ предизвикува МИСЛЕЊЕ

Новата емисија почнува за:

за БУШАВИ ГЛАВИ

ЕМИСИИ

за ПРОЕКТОТ

260 епизоди по 25 минути! 2200 деца 130 јавни личности. И зошто сме горделиви на овој проект? Семејната емисија со деца и јавни личности  БУШАВИ ГЛАВИ е проект во која главни актери и протагонисти се децата (од голема група во градинка и од прво и второ одделение) со нивната визија, за тоа како нештата во светот фунционираат, отвораат многу теми за дискусија и не пренесуваат во свет кој е резервиран само за отворените детски умови. Возрасните се тука...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk