ДЕТСКИ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛИ

КОГА ТИ ПЕЕ СРЦЕТО

Profi logo

за ПРОЕКТОТ

ДЕТСКИ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛИ Музика..таленти..музика..илјадници деца.. Време..љубов..детска страст.. Која е последната детска песничка која ја паметите од вашето детство? Која е образовната функција на музиката? Се радувате ли и Вие со Вашите деца на прекрасните детски песни? НАША ТВ во својот концепт, визија и мисија, како една од главните цели ја има зацртано целта да се допре на најдобар можен начин до најмладата публика – децата. За остварување на оваа цел, НАША ТВ има редовна соработка со сегашините и поранешните организатори...
ПРЕМИЕРАРЕПРИЗА
Понеделник
08:15
Понеделник I 16:30
Вторник
08:15
Вторник | 16:30
Среда
08:15
Среда | 16:30
Четврток
08:15
Четврок | 16:30
Петок
08:15
Петок | 16:30
Сабота
08:15
Недела | 16:30

Времетраење: 30 минути

АГРО КАЛЕМ

Интервју сo госпоѓа Васка Мојсовска, генерална менаџерка на „Агро-Калем“ - Тимјаник - Неготино МАРИЛИ: Почитувана г-ѓа Мојсовска, со што се занимава „Агро-Калем“ - Тимјаник и од кога постои Вашиот семеен бизнис? МОЈСОВСКА: „Агро-Калем“ - Тимјаник е компанија што се занимава со производство на лозови и на овошни садници за трпезно и за винско грозје. Со сопругот Гоце Мојсовски почнавме да ја градиме...

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје формирана во 2002 година како странска директна инвестиција висок основачки капитал од 3,2 милиони ЕУР. Г-дин Трифун Костовски, воден од желбата да придонесе за економскиот развој на Република Македонија, преку својот инвестициски фонд GOFI – Group of Finance and Investment SA, од Швајцарија, заедно со уште три странски друштва од Италија и од Швајцарија, го...

САБА – СРЕДНОШКОЛСКА АКАДЕМИЈА

Знаењето отвара нови можности, дава сила и мудрост, кои се неопходно потребни во животот. Затоа е важно да се стекне што е можно повеќе знаење низ процесот на образование. Но, образованието е многу повеќе од наставна програма. Досегашните 10 години на САБА ја оправдаа не само потребата од нејзино постоење, но и самото име
на САБА кое покрај „знаење” го означува и моментот на сфаќање – „Аха, сега знам!”...

ИНТЕРЕВРОГЕНЕКС

Интер-Еврогенекс од Ново село, Струмичко, е модерна фармацевтска и диететска компанија, која произведува хербални лекови и диететски производи во Република Македонија. Ние произведуваме околу 20 сопствени производи, кои го носат знакот „Здравје од природата“ и се присутни на македонскиот и на странските пазари. Производите се исклучиво од растително потекло, а потекнуваат од планините Беласица и Огражден, во чија близина се...

МАКС Струмица

Историјата на фирмата МАКС започнува со формирање на фирма за трговија во 1990 година. Истовремено постои желба на основачот да се започне со сопствено производство, а сонот за производство се остварува во 1994 година кога се набавени првите машини за пакување, во малиот погон во с. Босилово. Тоа беа машини за пакување на прашкасти и зрнести прехранбени производи. Главна производна...

Новата емисија почнува за:

ПОТОЧИЊА

ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ

СИ – ДО

СИТЕ КОНЦЕРТИ

за ПРОЕКТОТ

ДЕТСКИ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛИ Музика..таленти..музика..илјадници деца.. Време..љубов..детска страст.. Која е последната детска песничка која ја паметите од вашето детство? Која е образовната функција на музиката? Се радувате ли и Вие со Вашите деца на прекрасните детски песни? НАША ТВ во својот концепт, визија и мисија, како една од главните цели ја има зацртано целта да се допре на најдобар можен начин до најмладата публика – децата. За остварување на оваа цел, НАША ТВ има редовна соработка со сегашините и поранешните организатори...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk