КАЖИ И НАПРАВИ

ПОЗИТИВНИ ДНЕВНИ НАСТАНИ

Profi logo

СИТЕ СМЕ ИСТИ, СИТЕ СМЕ ЕВРОПСКИ

Под мотото „Сите сме исти, сите сме Европски, во просториите на Европски универзитет се одржа хуманитарен настан и работилница, на која зедоа учество многу дечиња со пречки во развојот, на кои друштво им правеа неколку познати личности од нашата естрада и хумани луѓе, Паралелно со работилницата, беа доделени и две стипендии за студирање на Европски универзитет. Настанот има за цел да ги поттикне сите општествено одговорни компании дека треба да им подадеме рака на лицата од сите ранливи категории и да им помогнеме да...

за ПРОЕКТОТ

ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ „ На оној кој ни е драг, пред се, секогаш му посакуваме  добро здравје.“ Илија Николвски е новинар со долгогодишно искуство со емисии поврзани со теми од медицината , здравјето и здравиот начин на живот. Релевантен , точен и пријатен соговорник за секој доктор. Емисијата ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ обработува теми од медицината , нутрицијата, фармацијата, стоматологија и се што е поврзано со човечкото здравје. Проектот нуди можност и има за цел да ја претстави Вашата здравствена установа,...
ПРЕМИЕРАРЕПРИЗА
Недела
16:05
Понеделник | 22:30

Времетраење: 60 минути

АГРО КАЛЕМ

Интервју сo госпоѓа Васка Мојсовска, генерална менаџерка на „Агро-Калем“ - Тимјаник - Неготино МАРИЛИ: Почитувана г-ѓа Мојсовска, со што се занимава „Агро-Калем“ - Тимјаник и од кога постои Вашиот семеен бизнис? МОЈСОВСКА: „Агро-Калем“ - Тимјаник е компанија што се занимава со производство на лозови и на овошни садници за трпезно и за винско грозје. Со сопругот Гоце Мојсовски почнавме да ја градиме...

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ

ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје формирана во 2002 година како странска директна инвестиција висок основачки капитал од 3,2 милиони ЕУР. Г-дин Трифун Костовски, воден од желбата да придонесе за економскиот развој на Република Македонија, преку својот инвестициски фонд GOFI – Group of Finance and Investment SA, од Швајцарија, заедно со уште три странски друштва од Италија и од Швајцарија, го...

САБА – СРЕДНОШКОЛСКА АКАДЕМИЈА

Знаењето отвара нови можности, дава сила и мудрост, кои се неопходно потребни во животот. Затоа е важно да се стекне што е можно повеќе знаење низ процесот на образование. Но, образованието е многу повеќе од наставна програма. Досегашните 10 години на САБА ја оправдаа не само потребата од нејзино постоење, но и самото име
на САБА кое покрај „знаење” го означува и моментот на сфаќање – „Аха, сега знам!”...

ИНТЕРЕВРОГЕНЕКС

Интер-Еврогенекс од Ново село, Струмичко, е модерна фармацевтска и диететска компанија, која произведува хербални лекови и диететски производи во Република Македонија. Ние произведуваме околу 20 сопствени производи, кои го носат знакот „Здравје од природата“ и се присутни на македонскиот и на странските пазари. Производите се исклучиво од растително потекло, а потекнуваат од планините Беласица и Огражден, во чија близина се...

МАКС Струмица

Историјата на фирмата МАКС започнува со формирање на фирма за трговија во 1990 година. Истовремено постои желба на основачот да се започне со сопствено производство, а сонот за производство се остварува во 1994 година кога се набавени првите машини за пакување, во малиот погон во с. Босилово. Тоа беа машини за пакување на прашкасти и зрнести прехранбени производи. Главна производна...

Новата емисија почнува за:

ЕМИСИИ

за ПРОЕКТОТ

ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ „ На оној кој ни е драг, пред се, секогаш му посакуваме  добро здравје.“ Илија Николвски е новинар со долгогодишно искуство со емисии поврзани со теми од медицината , здравјето и здравиот начин на живот. Релевантен , точен и пријатен соговорник за секој доктор. Емисијата ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ обработува теми од медицината , нутрицијата, фармацијата, стоматологија и се што е поврзано со човечкото здравје. Проектот нуди можност и има за цел да ја претстави Вашата здравствена установа,...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk