Ристо Гоговски

Posts

2 POSTS

Comments

0 COMMENTS

Social

Првиот Stand up комичар во Македонија, интернет сензација со над 15 милиони прегледи на you tube со над 700 настапи во живо во Македонија, Србија, Хрватска,...

Recent posts

Скорешни коментари

  LIVE
  LIVE
  LIVE
  LIVE
  LIVE
  LIVE