Home Забавна Марјан Георгијевски - LIVE
https://youtu.be/sN0DPG90yYA “ Малиот човек ” за него е приказната, за него се сите потези, ако него никој не го слуша. Тогаш, што се случува со...
https://youtu.be/BeqdCsUcsx0 Бевме на фестивал во Санта Барбара. Трите претстави што ги изгледав , т.е. не ги изгледав.... Ги преспав. Имам посебна позиција на “ гледање...
Нема појако нешто во животот од дете. Толку е едноставно... Дете. Си мислиш.... Еј, што го чека до прва во животот? Дете те потсеќа на...
https://youtu.be/Mo8IFdSguWE Да ти речат да направиш стендап, да настапиш после финале во турнир на мал фудбал, да се прави скара, да се продаваат балони, да...

Последни написи

РЕЦЕСИЈАТА ТРОПА НА ВРАТА – ЦЕНАТА ЗА ЗАБАВЕНИОТ ЕКОНОМСКИ РАСТ МОРА ДА СЕ ПЛАТИ

Инвестициите во дигитализација на работењето и процесите во компаниите се неопходни. Компаниите се повеќе чувствуваат притисок и потреба да имплементираат современи ИТ решенија. Дали...

ЗЕЛЕНА ТРАНСФОРМАЦИЈА НА БИЗНИСИТЕ

Воведувањето на „Зелениот план“ со цел постигнување на климатска неутралност до 2050 година,наметнува воведување на промени и ревизија на досегашниот начин на градење на...

ИНТЕРНЕТ И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИ СЕРВИС ЗА РАЗВОЈ НА БИЗНИСИТЕ

Интернетот направи револуција и го промени начинот на кој работат компаниите. Со него се овозможи директно поврзување на организациите кои соработуваат во деловното работење...

ИНТЕГРИРАНИ ТУРИСТИЧКИ ПОНУДИ ПОТЕНЦИЈАЛ ЗА РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ

По прогласувањето на дел од Осоговските планини во 2020 год. и Малешево во 2021 год. за заштитени подрачја, Источниот регион од државата добива нова...

МЕРКИ ЗА СПРАВУВАЊЕ СО ВИСОКА ИНФЛАЦИЈА

Во справувањето со инфлацијата, клучна улога имаат мерките на Народната банка. Таква е состојбата и на светско ниво, улогата на централните банки во справувањето...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE