Home Забавна Photo Back Stage
Нејзиното величество чоколадата. Вкусови кои се топат и ви даваат чувство на исполнетост. Кога ќе пробате, ќе сакате да се послужите со уште по...
Видео запис на модниот бренд КАРА. Во нивните колекции има широк спектар на интересени модни парчиња кои имаат...
Фотосесија од колекцијата на SIXX PM . Со моделите од модното студио Моделс ин. Ги презентираат новите модни...
https://youtu.be/Zw5AbhijGo4 За да бидете модел потребно е да знаете дека сте дел од вниманието на јавноста. Пред нашите камери позираа атрактивните модели ...

Последни написи

НОВИ ТРЕНДОВИ ВО ЕДУКАТИВНИТЕ ЦЕНТРИ

Eдукативните центри  работат во чекор со новите трендови. Тие наметнуваат креирање на понуда која ќе биде соодветна на барањата на пазарот, а која влијае на...

СИЛНИ МАЛИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ВОДЕНИ ОД БИЗНИС

Малите производители имаат иновативни идеи кои ги преточуваат во бизнис, создавајќи производи кои треба да станат конкурентни на пазарот. Затоа, е значајно да станат  ,,Силни...

КОНСУЛТАНТСКИ МЕТОДИ ЗА НАДМИНУВАЊЕ НА КРИЗА

Кризниот менаџмент е неопходен за да се надминат последиците од кризата.  Затоа, во серијалот емисии, уште една со оваа тема, но со дополнителни ставови,...

КРИЗАТА И МЕНАЏЕРСКИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ

Менаџерските предизвици се големи во време на криза. Кризниот менаџмент треба успешно да се спроведува, за да се надминат проблемите. Бизнис тренерите за менаџерите и сопственици...

ПРИЗНАНИЕ – ПРЕДВОДНИК НА ЦЕЛИТЕ ЗА ОДРЖЛИВ РАЗВОЈ НА МАРИЈА ГЕОРГИЕВСКА УРЕДНИК И ВОДИТЕЛ НА ЕМИСИЈАТА ПРОФИТ

Признанието е доделено за  придонесот, како уредник и водител, за  промовирање и обработка на теми во емисијата Профи Признанието претставува потврда за придонесот кој го дава...
LIVE