НАСКОРО! Нова телевизија во етерот.

Телевизија за алтернативни и млади во душа. Опфаќа содржини за лица над 18 години!!! Цензурираме политика и турбо фолк !

Телевизија која ја следи балканската урбана и алтернативна сцена. Хип-хоп, алтернативен рок, инди рок, метал , панк, хард рок…сето ова и многу повеќе , на COOL TV.

LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk