САМ СВОЈ ГАЗДА

ПРЕТПРИЕМАЧИ

Profi logo

СЕЗОНА 2/ 1-ва ЕПИЗОДА

Втората сезона на проектот САМ СВОЈ ГАЗДА, на тема ПРЕТПРИЕМНИШТВО, опфаќа 12 чекори за реализирање сопствен бизнис. Секој сака да има свој бизнис а тоа подразбира да управуваш со своето време, да работиш за себе и да заработиш повеќе пари и да уживаш во својот бизнис. Основата на секој добар бизнис е добрата бизнис идеја. Но прашање е каде да се најде добра бизнис идеја. Идеите се секаде околу нас, но најважно е светот да се гледа низ призма на бизнисот. Потоа, да се подготви бизнис...

за ПРОЕКТОТ

Еден од најчестите проблеми на поединците и заинтересираните групи кои сакаат да отворат сопствен бизнис е како идејата да ја спроведат во бизнис. Имаат идеа , можеби имаат и пари но не го знаете патот до реализација и ризиците на секој бизнис поединечно. . Mаркет , стоматолошка ординација, лаунџ бар, , производство на здрава храна, салон за убавина, маркетинг агенција, видео продукција, сервис за автомобили, интернет продажба, пекарство, услужни сервисни дејности, трговија со текстил, производство...
ПРЕМИЕРАРЕПРИЗИ
Понеделник
21:40
Вторник | 15:15
Четврток
21:40
Петок | 15:00

Времетраење: 35 минути

Новата емисија почнува за:

ЕМИСИИ

за ПРОЕКТОТ

Еден од најчестите проблеми на поединците и заинтересираните групи кои сакаат да отворат сопствен бизнис е како идејата да ја спроведат во бизнис. Имаат идеа , можеби имаат и пари но не го знаете патот до реализација и ризиците на секој бизнис поединечно. . Mаркет , стоматолошка ординација, лаунџ бар, , производство на здрава храна, салон за убавина, маркетинг агенција, видео продукција, сервис за автомобили, интернет продажба, пекарство, услужни сервисни дејности, трговија со текстил, производство...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk