СИНЕРГИЈА

ПСИХОЛОЗИ. ПСИХИЈАТРИ. НАУЧНИЦИ.

Profi logo

за ПРОЕКТОТ

НАША ТВ следејќи го своето мото за „позитивна енергија во етерот„ испрака порака за убавината на животот. Проектот наречен СИНЕРГИЈА опфаќа теми од различни сфери на живеењето на човекот, истовремено информира и едуцира. Поттикнати од брзиот начин на живеење, трката по материјални средства, губењето на основните морални начела, бледеењето на вистинските морални вредности, се одлучивме за проект кој на едноставен начин ќе не потсети на моќта и вредноста на семејството, важноста на емоциите, свесноста за...

ДЕПРЕСИЈА

Депресијата е состојба позната од дамнина и нејзиното име доага од латинскиот збор deprimere , што значи да се потисне , притисне или задлаби. Во депресијата потиснатото расположение е всушност патолошки намалено расположение како основната карактeртистика на оваа состојба. Промената на расположението може да се појавува без видлива причина или не е во склад со потенцијалната причина. Депресивните личности ја губат способноста за чувство на задоволство и не се заинтересирани за активности кои претходно ги радувале и во нив уживале. За депресијата Биљана Копрова, клинички...
ПРЕМИЕРАРЕПРИЗА
Вторник
17:30
Среда | 09:00

Времетраење: 30 минути

Новата емисија почнува за:

за СВЕТСКИ ПАТНИК

ЕМИСИИ

за ПРОЕКТОТ

НАША ТВ следејќи го своето мото за „позитивна енергија во етерот„ испрака порака за убавината на животот. Проектот наречен СИНЕРГИЈА опфаќа теми од различни сфери на живеењето на човекот, истовремено информира и едуцира. Поттикнати од брзиот начин на живеење, трката по материјални средства, губењето на основните морални начела, бледеењето на вистинските морални вредности, се одлучивме за проект кој на едноставен начин ќе не потсети на моќта и вредноста на семејството, важноста на емоциите, свесноста за...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
gohost.mk