БУДВА

Будва, приморски град. Најстарата населба на Јадранското Море во Црна Гора. Будва некогаш и Будва денес, град кој останува да живее горд на своето минато и сегашност.
Постои убавина од која човек никогаш не се заситува, по неа се трага, таа одмора, со неа се ужива. Е тоа е Будва. Се чини, не е потребно посебно најавување за Будва, освен што останува да ја прифатите нашата покана за заедничка прошетка преку репортажата за Будва

СИТЕ ЕМИСИИ