ИСТАНБУЛ

Истанбул, Константинопол, Цариград. Како и да се нарече, сите патишта ќе ве одведат до светот на ориентот, до конгломерат, кој е распослан на два континенти. Тука, бреговите на Европа и Азија се вљубиле на прв поглед и таа љубов траела, трае и ќе трае за на век. Град на историски и културни ремек дела, како спој на традиционалниот и современиот живо кој го добива епитетот – центар на светот.
За уживањето во овој град, преку слика и тон со Репортажата на НАША ТВ.

СИТЕ ЕМИСИИ