ПРИЗНАНИЕ – ПРЕДВОДНИК НА ЦЕЛИТЕ ЗА ОДРЖЛИВ РАЗВОЈ НА МАРИЈА ГЕОРГИЕВСКА УРЕДНИК И ВОДИТЕЛ НА ЕМИСИЈАТА ПРОФИТ

  • Признанието е доделено за  придонесот, како уредник и водител, за  промовирање и обработка на теми во емисијата Профи
  • Признанието претставува потврда за придонесот кој го дава правилниот концепт на емисијата Профи
  •  Признанието за Целите за одржлив развој на ОН го додели  Здружението Конект на гала-церемонија
  • Награди за предводници на Целите за одржлив развој  беа врачени и на  компании и млади бизнис лидери

СИТЕ ЕМИСИИ