ЕКОНОМСКИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ НА 2021 ГОДИНА

Минатата  година ја одбележа битката за одржување на ликвидноста, обезбедување на финансии, надминување на проблемите со производството, пазарите, конкурентноста, зголемените цени на суровините, зголемените производствени трошоци, енергетската криза, како последица на пандемијата. Во ваков амбиент, во текот на годината, во емисијата преку повеќе теми, побаравме мислења од сопственици и менааџери на компании, менаџмент консултантите, тренери за личен и професионален развој, едукатори, производители, трговци, од повеќе дејности, за да ги пренесеме и анализираме состојбите. Споделивме и успешни приказни на наши мали производители, кои храбро чекорат во претприемачките води и се соочуваат со сите предизвици, поддржани од организации и странски донатори.

Затоа, потсетување во ретроспективното издание на емисијата.

СИТЕ ЕМИСИИ