СЕРИЈАЛ ЗА МАКЕДОНСКИОТ СТАРТАП ЕКОСИСТЕМ ВО ЕМИСИЈАТА ПРОФИТ

СЕРИЈАЛ за македонскиот стартап екосистем во емисијата ПРОФИТ.
Во 10 епизоди, нови информации за можностите, предизвиците, поддршката, на сите кои сакаат да бидат дел од стартап екосистемот и оние кои веќе се дел од него.
Уште еден придонес кон поттикнување на претприемништвото и развојот на стартап компании, кои се двигатели на економијата.
Во ПРОФИТ, од петок 25.12 по 20.30 часот.

СИТЕ ЕМИСИИ