СЕЗОНА 1/ 3-та ЕПИЗОДА

Искуствата на млади претприемачи кои веќе основале компанија во ИТ секторот.
Нивните искуства покажуваат дека со тоа што се охрабриле и основале сопствени компании, го оствариле својот сон и се реализирале како претприемачи. Овие претприемачи понудиле многу нови и современи решенија на пазарот, во делот на апликации за организациско работење, како резултат на потребите на компаниите со целосно решение за нивната успешна работа. Особено, што сите овие нови производи и услуги на пазарот, се конкурентни со светските, а дел од нив и се иновации за регионот или светот.
За инспиративните искуства на младите претприемачи, погледнете ја третата епизода на проектот за претприемништво, САМ СВОЈ ГАЗДА…

СИТЕ ЕМИСИИ