https://www.fapjunk.com
Home Бизнис
Малите семејни винарници имат голем потенцијал за развој и придонес кон напредокот на винската индустрија. Тие работат на осовременување на производството, нови технологии, брендирање,...
Развојот на консултантската дејност е клучен фактор во севкупниот развој и успех на компаниите. Од квалитетните услуги на консултантите, во голема мера зависи и...
Индустријата на композитни материјали е конкурентна на странските пазари.Компаниите инвестираат во стандарди, современа технологија, дигитализација, за да одговорат на строгите барања на пазарите. Во...
Медицинската дејност во приватниот сектор го достигнува својот највисок развој. Компаниите инвестираат во најсовремена медицинска опрема и технолошки апарати, работат по водечки стандарди и...

Последни написи

ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ – СИСТИНА ОФТАЛМОЛОГИЈА – ТРЕТМАН НА КАТАРАКТА

Тема: ДИЈАБЕТИЧНА РЕТИНОПАТИЈА И АНТИ ВЕГФ ЛЕКУВАЊЕ Гостин: Д-р Фанка Гилевска, спец. офталмолог и хирург во Систина Офталмологија  Дијабетична ретинопатија е прогресивна болест, последица на нерегулиран...

ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ – СИСТИНА ОФТАЛМОЛОГИЈА – ДИЈАБЕТИЧНА РЕТИНОПАТИЈА И АНТИ ВЕГФ ЛЕКУВАЊЕ

Тема: ДИЈАБЕТИЧНА РЕТИНОПАТИЈА И АНТИ ВЕГФ ЛЕКУВАЊЕ Гостин: Д-р Фанка Гилевска, спец. офталмолог и хирург во Систина Офталмологија  Дијабетична ретинопатија е прогресивна болест, последица на нерегулиран...

ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ – СИСТИНА ОФТАЛМОЛОГИЈА – ЛАСЕРСКА КОРЕКЦИЈА НА ДИОПТРИЈА

Тема: Ласерска корекција на диоптрија Гостин: д-р Виолета Шијакова, спец. офталмолог во Систина Офталмологија  Најава: Оваа метода е најчеста за корекција на диоптријата. Се користи ПРК...

ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ – СИСТИНА ОФТАЛМОЛОГИЈА – КАТАРАКТА

Тема: Катаракта Гостин: д-р Златко Арнаудовски, спец. офталмолог во  Систина Офталмологија  Најава: Старечко перде или катаракта е резултат на нормален процес на стареење на организмот. Може...

ПРОЕКТ ЗДРАВЈЕ – СИСТИНА ОФТАЛМОЛОГИЈА – СТАРБИЗАМ

Тема: Страбизам (Кривење на очи) Гостин: д-р Викторија Филева Фотевска, спец. офталмолог во Систина Офталмологија  Оваа појава е присутна кај три до пет проценти од децата...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE