Почетна Култура

Category: Култура

Related categories

Linda Barbara

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum imperdiet massa at dignissim gravida. Vivamus vestibulum odio eget eros accumsan, ut dignissim sapien gravida. Vivamus eu sem vitae dui.

Recent posts

од ГЛЕДАЧИ

Коментар гледач: И додека растевте , ги учевте првите букви ,првите чекори , учевте да додавате топката , се боревте со трема и срам од...

ЈАВНИ ЛИЧНОСТИ

Во проектот БУШАВИ ГЛАВИ учествуваат 130 јавни личности со свои теми, дилеми, размислувања, емотивни детски приказни и предизвици. Во продолжение списокот со првите 100....

за СУЗАНА

Сузана Турунџиева е родена 1969 во Битола каде што завршува основно и средно музичко образование, а високото образование го продолжува на Факултетот за музичка...

за БИЛЈАНА

Билјана Драгичевик – Пројковска е една од најимпресивните и најзначајни македонски актерки на 21 век. Омилен соработник на актерите, режисерите, техничкиот персонал на тимовите во...

1–ва ЕПИЗОДА

Гости во оваа емисија: - Симон Трпчевски / пијанист - Ана и Јана Стојановски / актерки - Драган Спасов – Дац / актер - Сашко Коцев / актер   Теми...