Home Детска Настани Nova
„Ме сретнаа на денот од победата и со свои очи и ум се уверив дека тие се над знаењето од обичните смртници…”  Да, учениците...
Генерацијата матуранти 2020, со  прва и единствена виртуелна матурска свеченост. Да, се случи и тоа. Сепак, изминативе неколку месеци нè направија пофлексибилни, поприспособливи и...
Оваа учебна година беше исполнета со предизвици и нови искуства, а нашите осмоодделенци, предводени од нивните учители, секоја една препрека ја дочекаа со отворено...
Успешно завршено петто одделение, една успешна петка за сите храбри научници, истражувачи, спортисти, музичари, сликари,танчери...А, за да се прогласи успех, потребен е огромен труд...

Последни написи

ДИМИТАР КОНДОВСКИ 2 дел

ДИМИТАР КОНДОВСКИ е еден од малкумината македонски ликовни уметници чие творештво остави неизбришлив, длабок и траен белег во времето. Неговиот исклучителен творечки опус е...

ДИМИТАР КОНДОВСКИ 1 дел

ДИМИТАР КОНДОВСКИ е еден од малкумината македонски ликовни уметници чие творештво остави неизбришлив, длабок и траен белег во времето. Неговиот исклучителен творечки опус е...

„Ние сме шампиони“ ЕС настап

Пеењето, танцувањето и свирењето на инструмент е исклучително важно за самоизразувањето на децата, самодовербата и креативноста. Пеејќи заедно во хор, децата  ќе откријат како...

УМЕТНИЧКИ ЦЕНТАР „АРТ ХАБ“

Простор, кој  е освежување за сцената на ликовната уметност, бидејќи   е сосема поинаков од сите други што сме навикнале да ги гледаме. Уникатноста на...

ДРАГАН ИВАНОВСКИ

Ликовна изложба на ДРАГАН ИВАНОВСКИ – „АКВАРЕЛИ“ УМЕТНИЧКИ ЦЕНТАР „АРТ ХАБ“ СКОПЈЕ Втора самостојна ликовна изложба на Драган Ивановски, стоматолог по професија, а ликовен уметник по...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE