Home СПОРТСКИ ЛЕГЕНДИ
СПОРТСКИ ЛЕГЕНДИ – Легендите живеат, со Рубенс Муратовски Проектот СПОРТСКИ ЛЕГЕНДИ е серијал од 60 епизоди за над 200  врвни спортисти во повеќето држави од...
Никос Галис Никос Галис, „Железниот човек“,се смета за еден од најдобрите стрелци во Европа што некогаш играле кошарка, и како еден од најголемите играчи на...
Бенџамин „Бени“ Раих Бенџамин „Бени“ Раих (роден на 28 февруари 1978 година во Леинс,). Тој беше двапати олимписки шампион, три пати светски шампион и севкупен...
Валентин Димитров Јорданов Валентин Димитров Јорданов е бугарски борач, седумкратен европски и седумкратен светски шампион. Олимписки шампион на Олимписките игри во Атланта 1996 година во...

Последни написи

за ПРОЕКТОТ

ЗГОТВЕНО НАД ОБЛАЦИ со Марија Гегоска . 200 епизоди по 20 минути. Две премиери неделно со 8 репризи неделно. Рецепти од познати филмски сцени. Што е толку слатко во Синема парадизо? ...

РЕЦЕСИЈАТА ТРОПА НА ВРАТА – ЦЕНАТА ЗА ЗАБАВЕНИОТ ЕКОНОМСКИ РАСТ МОРА ДА СЕ ПЛАТИ

Забавувањето на економскиот раст може да биде „неопходна цена што треба да се плати“ со оглед на потребата да се врати ценовната стабилност итно...

ПРОФИТ – ИНВЕСТИЦИИ ЗА ЗАШТИТА ОД ИНФЛАЦИЈА

Инфлацијата е двоцифрена, а тоа предизвикува големи загуби на вредноста на инвестициите. Можности кои се на располагање, за да се заштитат инвестициите се: инвестирање...

СКАПО Е ПРОИЗВОДСТВОТО ИЛИ МУДРО Е ТРГУВАЊЕТО?

Дали навистина сѐ е толку скапо или во„ матното“ сакаме да профитираме? Цените на производите и услугите растат со вртоглаво темпо, , од сите...

САЕМСКА ПРОМОЦИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ОРГАНСКОТО ПРОИЗВОДСТВО И ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО

Промоцијата на органското производство и земјоделството е важна за постигнување поголем развој и конкурентност, освојување на нови пазари преку примена на нови технологии за...
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE
LIVE