за ПРОЕКТОТ

 

COOL TV

Телевизија за алтернативни и млади во  душа. Опфаќа содржини за лица над 18 години !!! Цензурираме политика и турбо фолк !

Телевизија  која ја следи урбаната и алтернативна сцена. Хип-хоп, алтернативен рок, инди рок, метал , панк, хард рок…се ова и многу повеќе , на COOL TV !

Обединета музичка алтернатива од 13 земји од регионот:  Македонија, Бугарија, Грција, Албанија, Србија, Хрватска, Словенија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Косово, Романија, Унгарија и Австрија.

Очекувајте на COOL TV!

 

Кон проектот