од ГЛЕДАЧИ

По живите легенди треба да именуваме улици, булевари, автопати, аеродроми, да им градиме споменици..Да отвараме музеи..Една од тие легенди е Влатко Стефановски.

Авторитет на кој му вреди и делото и зборот.

Кон проектот