FOLK TV Биља Крстиќ

Балканската етно дива Биља Крстиќ, родена во Ниш, која со Оркестарот Бистрик го преточуваат фолклорот во современа уметност, имате можност да ја проследите во српската world music приказна, на НАША ТВ. Нејзиното искрено сценско присуство и прекрасниот глас добија воодушевувања и признанија од целиот свет. Биља и “Бистрик“ реализирале повеќе од 700 концерти во Србија и низ цела планета!

СИТЕ ЕМИСИИ