за ПРОЕКТОТ

Зоран Ралев. Лежерен . Речит. Дружељубив домакин.
Превкусна храна.. Дегустации на вино..
Чамче муабет..Сликовито..Од една до друга станица.
Разно разни специјалитети.
Искуства од патувања и доживувања.
Разно разни приказни. За мириси , за вкусови.
Доктори. Научници. Уметници. Гурмани.
Неформални доживувања. За народите и културите.
101 епизода по 30 минути. Како за минута поминуваат.
Од една до друга станица. Возот поминува. Ориент Експрес.

Кон проектот