КАЈАКАРИШТЕ

Денес сум спремен за кајак! КАЈАКАРИШТЕ на мајка!

Отидов да ги видам. Да им помогнам. Да однесам некој кајак до езерце, да потрчам на трим патеката. И не, немаше потреба ниту да им помогнам ниту да им го разубавам денот. Моите херои од Градски Парк вежбаат на 3 степени., На 35. На 0 степени целзиусови.

Едноставно тие и без мене се среќни.

Ако нешто сакаш не бараш оправдание. Туку работиш. Кајакари! Деца! Херои!

СИТЕ ЕМИСИИ