РУБЕНС МУРАТОВСКИ LIVE – Помагачот на НАША ТВ!

Документарно играната серија РУБЕНС МУРАТОВСКИ LIVE – Помагачот е серијал во која што Рубенс се јавува во различни улоги и ситуации како помагач со цел да се доближи гледачот до секоја работна позиција во Републиката.

Предизвикот за Рубенс е во следниот проект од 120 епизоди РУБЕНС МУРАТОВСКИ LIVE да има 120 нови улоги….

…..земјоделец,млекар,молер, келнер, банкар, брокер, татко, фризер, градежен работник, син, продавач на полиси, доктор, експерт за ајвар, актер, таксист, научник, продавач на карти, дистрибутер, касиер, магационер, инспектор за паркинг, туристички водич, шеф на смена, водоводџија, монтер на мебел, готвач, професор по физичко, сточар, лаборант, комерцијалист, шеф на обезбедување, оператор во кол центар, фудбалски судија, агент за недвижности, пекар, месар, апотекар, новинар…фраер на батерии.

Документарно играната серија РУБЕНС МУРАТОВСКИ LIVE – Помагачот, во различни ситуации и различни локации, со случајни и намерни гости.

Термини на емитување:

Ден Премиера Прва Реприза Втора Реприза Трета Реприза Четврта реприза Времетраење во минути
Понеделник     8:15 12:15 17:15 20
Вторник 20:15 22:15       20
Среда     8:15 12:15 17:15 20
Четврток 20:15 22:15       20
Петок       12:15 17:15 20
Сабота 20:15 22:15       20
Недела     8:15 12:15 17:15 20

Пилот емисија од Рубенс Муратовски Live –Помагачот можете да погледнете на следниот линк: