АМЕРИКАНСКИ СОН

Бевме на фестивал во Санта Барбара. Трите претстави што ги изгледав , т.е. не ги изгледав…. Ги преспав. Имам посебна позиција на “ гледање ” претстави кои не ми се баш по кеиф а сум се нашол на столчето и мора да поминат тие неколку саати. Инаку, Америка….ДА. Тоа е тоа. Хамбургер, сланина, кока кола, марлборо, крофни, чипс, обоени течности, чили сос на бензиска пумпа, омлет, зипо запалки, ефтина облека, олд тајмери како кај нас шкоди што има…
Ама , . Американци и театар- НЕ.

СИТЕ ЕМИСИИ