МИРАВЦИ-ЈОСИФОВО

Да ти речат да направиш стендап, да настапиш после финале во турнир на мал фудбал, да се прави скара, да се продаваат балони, да се пијат пива, да поминуваат автомобили, да се слави… И уште илјадници ситници кои работат против тебе и ти да речиш ДА, ЌЕ НАПРАВАМ СТЕНДАП.
И како помина?-КРШ!!!
Се направив. Џабе.
Битно е дека запознав супер луѓе.

СИТЕ ЕМИСИИ