од ГОГОВСКИ

Првиот Stand up комичар во Македонија, интернет сензација
со над 15 милиони прегледи на you tube со над 700 настапи во живо во
Македонија, Србија, Хрватска, Словенија..имал сипаници во 7- мо, турнеја во Австралија, прв бакнеж на 24 години, актер и сценарист во 4 ТВ проекти, фатил гуштер во живо на 2 години, молзел крава на 11 години и јавал бик на 9 години.

А да…има над 15 милиони прегледи на you tube и над 50 одиграни улоги во театар.

Предизвикот за Марјан е во следниот проект од 120 епизоди МАРЈАН ЃОРЃИЕВСКИ LIVE да има 120 нови улоги….молер, келнер, банкар, брокер, татко, фризер, градежен работник, син, продавач на полиси, доктор, експерт за ајвар, актер, таксист, научник, продавач на карти, дистрибутер, касиер, магационер, инспектор за паркинг, туристички водич, шеф на смена, водоводџија, монтер на мебел, готвач, професор по физичко, сточар, лаборант, комерцијалист, шеф на обезбедување, оператор во кол центар, фудбалски судија, агент за недвижности, пекар, месар, апотекар, новинар…фраер на батерии 🙂

Документарно играната серија МАРЈАН ЃОРЃИЕВСКИ LIVE , во различни ситуации и различни локации, со случајни и намерни гости.

STAND UP во ДВИЖЕЊЕ,

за прв пат во Македонија!

И да не заборавиме: Марјан Ѓорѓиевски со својот Stand up проект досега има над 15 милиони прегледи на youtube!

Лесно се прави споредба за да се види разликата 🙂

Купете веднаш , во следните 5 минути…:)

(нарачки за теми, промоција и цени во инбокс)

Кон проектот