БОНА ПАУНОВСКА

Фотосесија од колекцијата на SIXX PM . Со моделите од модното студио Моделс ин. Ги презентираат новите модни парчиња.Овие модели го привлекоа нашето внимание. Се надеваме дека го привлекоа и Вашето внимание.

СИТЕ ЕМИСИИ